This Will Be The last Page With Secret Garden PicturesEn Dit Is Dan Weer De Laatste Geheime Tuin Pagina


It will also have pictures with Mary in it and Dickon and ...
But if you don't see them just yet, they are probably elsewhere in the garden busy with planting, and keeping the garden well kept. So why don't you come back an other day, you might have have more luck then, ok?

Er zullen foto's op verschijnen van Mary en Dickon. Maar als je ze nog niet mocht zien, dan zijn ze waarschijnlijk ergens anders in de tuin druk bezig met het onderhouden van de tuin. Dus kom in dat geval een andere keer terug ok, want misschien heb je dan meer geluk.
See, here is Dickon! He wears his red cap here but mostly he wears his brown checker cap.


Kijk, daar is Dickon ook! Hij draagt zijn rode pet hier maar meestal heeft hij zijn bruin geruite pet op zijn hoofd...................................

Is that you, Mary?
Can you see her? It is Mary! She is waiting for Dickon. The two and Colin will have another fine day in the Garden.

Hé, kijk daar 's! Is dat Mary? Ja hoor, dat is ze. Ze wacht op Dickon. De twee zullen samen met Colin vast weer een fijne dag in de tuin beleven.

Mister Craven has arrived! Finally he sees his son walking for the first time. Colin is blindfolded as the children are playing blindman's buff. Colin is very surprised while feeling his father's face and abruptly he removes his blindfold. Both father and son are touched and they hug eachother forever!

Meneer Craven (CA-doll)is aangekomen. Het rijtuig met koetsier heeft hem teruggebracht naar zijn mansion. Voor het eerst ziet hij zijn zoon lopen! Colin is geblinddoekt en weet nog niet dat zijn vader vlakbij hem staat. De kinderen zijn namelijk "blindemannetje" aan het spelen. Als hij het gezicht van zijn vader voelt trekt hij de blinddoek van zijn gezicht en ontroerd vallen vader en zoon elkaar in de armen.
.................................. TERUG/BACK