de Witte Stee
Loterij


Vanaf eind december 2006 is er weer een mogelijkheid om deel te nemen aan de Witte Stee Loterij. Stuur ons een foto van een miniatuur gemaakt uit de boekjes Poppenhuisminiaturen 1-2-3-4-5 of 6. Die foto zal dan op deze pagina worden geplaatst. Ook mag meegedaan worden met Witte Stee-patronen die in diverse tijdschriften gepubliceerd zijn.

Als er aardig wat inzendingen staan volgt er een trekking. Er worden 3 inzendingen uitgeloot.
De datum van de trekking en de uitslag zullen op deze pagina en in de breinieuwsbrieven worden vermeld.
Wat kunt u winnen?
De winnaars ontvangen een Heidi Ott peuter plus 2 Vennegarens naar keuze (keuze uit alle soorten en kleuren op onze breimaterialenpagina.
Op onderstaande foto zijn de popjes te zien die u kunt gaan aankleden: peuter met blond of donker haar. De patronen voor de aangeklede peuters op de tweede foto staan allemaal in de boekjesserie Poppenhuisminiaturen.
Iedereen mag weer meedoen maar wel met nieuwe fotootjes dus foto's die niet eerder met onze loterijen hebben meegedaan. Het betreft geen wedstrijd maar een loterij, een groot verschil want wij beoordelen uw inzending niet. Er mogen foto's van maximaal 3 miniaturen worden ingestuurd. Stuur vooral ook de niet-breiwerkjes uit de boekjes in zoals bijvoorbeeld de rozen, beertje, borduurkleed, schoenen, boekenkastje etc. etc.
Laatste inzenddatum 30 juni 2007 - TREKKING: 10 JULI 2007


10 juli 2007
UITSLAG LOTERIJ
Wij feliciteren hierbij de volgende winnaressen:

Jopie Hooiveld
Helma Fleer
Vera van Weynsberghe (B)

Zij hebben persoonlijk bericht ontvangen.foto boven: peuters met kleertjes gemaakt volgens de patronen uit de boekjes - gebreid, genaaid + leren schoentjesDE INZENDINGEN:


VORIGE LOTERIJEN:
LOTERIJ van 2004

LOTERIJ van 2005

TERUG naar de poppenhuiswinkel