************************************


Onderstaande workshops gaven wij eerder (vanaf 2002)
klik op de foto
om meer afbeeldingen te zien van de lederwaren in de Witte Stee

workshop "LEDEREN HANDTAS" maken met bijpassende portemonnee en notitieboekje/agenda met lederen omslag. Ter plekke kan men kiezen uit leder in een effen kleur. De tas met toebehoren kan ook uit 2 kleuren leer worden vervaardigd.
Email de Witte Stee voor info en prijs en duur van deze bijzondere workshop. Maximum aantal cursisten: 6.. goudbuikje van fimo in de serie tropische vogels

workshop "VOGELHUISJE" maken met 2 miniatuurvogeltjes, waarvan eentje een jong! Het vogelhuisje kan aan de gevel opgehangen worden, of op een paal worden gemonteerd. Er zal gewerkt worden met hout, fimo en het nodige miniatuurschilderwerk komt aan bod bij deze leuke voorjaarsworkshop.
Email aub de Witte Stee voor info en prijs. Maximum aantal cursisten: 6
9 maart/23 maart: workshop "LEDEREN DAMES VETERSCHOENEN". (vervolgcursus lederen tas)U maakt dames-veterschoenen eventueel qua kleur passend bij uw reeds gemaakte lederen handtas of kies een andere kleur uit de fijnste lapjes 1mm dun leder.
Email aub de Witte Stee voor info en prijs. Maximum aantal cursisten: 5 (vol) wachtlijst herhalingsworkshops
het resultaat


workshop "MINIATUURSCHILDEREN - spring 2002" (acrylverf op speciaal geprepareerd materiaal)
Tijdens de workshop miniatuurschilderen gaat het om het schilderen van een acrylverfschilderij naar voorbeeld van een afbeelding verschaft door de cursusleidster. Het schilderij zal ongeveer 4½ x 6 cm gaan worden.
we gaan werken met de beste materialen zoals marterharen penselen (Rembrandt en Winsor & Newton), Winsor & Newton acrylverf en het best geprepareerde acrylverfpapier met fijne korrel. Cursisten gaan naar huis met een zelfgemaakt acrylverfschilderij met lijst! Deze lijst is van blank hout en kan thuis worden voorzien van laagje beits of verf in de kleur die men wenst en die bij het interieur past van bijv. de woonkamer van het poppenhuis. Alles gaat tijdens het schilderen volgens een bepaald stappenplan. Deze workshop is ook voor beginners, dus meld je aan ook als je weinig schilderservaring hebt!
Email aub de Witte Stee voor info en prijs. Maximum aantal cursisten: 4

afbeelding: ware grootteworkshops in acrylschilderen, olieverfschilderen en aquarelleren
28 september: workshop "LEDEREN DAMESLAARZEN". U maakt damesrijglaarzen in een combinatie van leder en suede.
Email aub de Witte Stee voor info en prijs. Maximum aantal cursisten:6 (vol) wachtlijst herhalingsworkshop najaar/winter9 november: workshop "LEER(accessoires) voor BEER". U maakt een leren rugtas voor beer en een bijpassende leren pet. Bepaal zelf uw kleurcombinatie: rood, roze, bruin of blauw.
De workshop is inclusief het beertje van 4½ cm waarbij u kunt kiezen uit een licht of donker beertje. Het miniminibeertje krijgt u er gratis bij en beertje kan deze na afloop van de workshop in zijn rugtas meenemen!
Email aub de Witte Stee voor info en prijs. Maximum aantal cursisten: 6
Het resultaat van één van deze workshops:


TERUG naar de workshoppagina

TERUG naar de hoofpagina van Poppenhuisatelier de Witte Stee