WORKSHOPS PER POST


vervallen sinds wij onze patronen onderbrengen in de boekjes Poppenhuisminiaturen 1 t/m 3, zie hoofdpagina!

Om meer mensen in de gelegenheid te stellen tot het volgen van onze workshops leveren  wij nu workshops per post.
 

De workshop van uw keuze bestaat uit een pakket met alle benodigde materialen en een duidelijke handleiding met kleurenfoto's. Te allen tijde kunt u (indien nodig) ondersteuning van de workshop krijgen via e-mail.

Voor wat betreft de workshops waar leer aan te pas komt heeft u de keuze uit zeer veel kleuren. Het leer is speciaal geprepareerd voor miniaturen van de Witte Stee. Ook eventuele stofjes zijn verkregen via speciale import  en hebben micro designs.

 

workshop tafel
De workshop tafel bestaat uit een houten tafelblad met houten handgedraaide middenzuil die wij voor iedere klant afzonderlijk draaien. De tafelzuil heeft een aparte voet en bovenaan een aparte houten bevestiging aan het tafelblad dat uit twee delen bestaat.
Het blad heeft uitsparingen die gevuld worden met loden accenten. Daarbij kunt u kiezen uit het maken van een inleg van: loden beertjes; bloemetjes; hartjes; of - bijvoorbeeld voor een kersttafel - met kerstboompjes of kerstklokjes!
Het enige waar u zelf voor moet zorgen is een leuk verfje: effen finish, roestfinish of granietverf.

Prijs workshop €29,25  

 

workshop dahlia


Maak voor deze workshop een keuze uit de 4 getoonde potten en kies de kleur voor de bloem:
rood - lichtgeel - donkergeel - wit - lila - paars - oranje

Prijs workshop € 24,75 inclusief een gratis complete dahliatak als voorbeeld in de kleur van uw keuze. 

 

 

workshop rozenboeket

 

De workshop rozenboeket ontvangt u als compleet boeket met 2 takjes groen en fijne bloemetjestak passend bij de kleur van de roos.
De prachtige porseleinen Delftsblauwe vaas hoort er natuurlijk bij. Ook ontvangt u een complete rozentak als voorbeeld in uw boeket!
Kies uit boeket in roze - wit - rood - geel.
prijs workshop
€ 28,75

workshop leer voor beer

Is deze beer niet schattig? U krijgt hem bij het pakket voor het maken van de leren berenrugtas en de leuke leren pet. U heeft geen speciale tang nodig voor de uitgesneden beer want dat doen wij voor u.

Maak uw keuze uit een lichte beertje, een donkerbeige beertje of een bruin beertje.
Voor het leer is er keuze uit rood, roze, blauw of bruin (zie foto) en u krijgt de ruitstof in een bijpassende kleurencombinatie.
prijs workshop
€ 22,75

 

 

voorbeelden van ons speciale leer, maar we hebben nog véél meer kleuren! Mail ons uw wens door voor een bepaalde kleur en wij sturen u een foto van de mogelijkheden!

 

 

 
workshop schoenen   € 18,50                         workshop laarzen  € 23,50                           workshop handtas € 17,25

Kies uw kleur of combinatie van kleuren voor schoenen of voor de tas. De tas heeft op de achterzijde een extra vakje voor kleine spulletjes.


naar de hoofdpagina van de Witte Stee
naar onze webwinkel